Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έχασε και τώρα... τρέχει ο ΠΑΟΚ

Έχασε και τώρα... τρέχει ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2019 00:37
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε μια σύγχυση στην άμυνα του και δέχτηκε γκολ στο 90+4’ με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένος από την έδρα της Σλόβαν (1-0) και να ψάχνει ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας.

Δεν τα κατάφερε στη Σλοβακία ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πατούσε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στην Σλόβαν, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με τη… φωτιά και τελικά «κάηκε» στο 90+4’, δεχόμενος γκολ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα και τον Πασχαλάκη να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, έφταναν αρκετές φορές με αξιώσεις στην περιοχή της Σλόβαν ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική πάσα ή σουτ. Το δοκάρι του Ζαμπά στο 7’ ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Φερέιρα, που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 51’ απείλησαν με ένα σουτ του Πέλκα, αλλά μέχρι εκεί. Οι αλλαγές του Φερέιρα δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ, που είχε φλύαρη υπεροχή, ενώ μετά το 80’ έχασε μέτρα και δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους. Στο 85’ ο Κρέσπο έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Ντε Μάρκο, αλλά το 1-0 ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από το… πουθενά. Μετά από βαθιά μπαλιά του γκολκίπερ, Γκρέιφ, ο Βαρέλα δεν πήγε καλά στη μπάλα, ο Αμπενά εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Πασχαλάκη και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ!

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να νικήσουν μέσα στην Σλοβακία και το αρνητικό τους σερί έφτασε τα 7 σερί ευρωπαϊκά ματς χωρίς νίκη. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στην Τούμπα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.