Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός!

Τσάμπιονς Λιγκ: Στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2019 23:56
Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Ελ Αραμπί κέρδισε με 2-1 την Κράσνονταρ στην Ρωσία και με συνολικό σκορ 6-1 «σφράγισε» και τυπικά την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, βάζοντας στα ταμεία του περίπου 30 εκατ. ευρώ. Δύο ασίστ ο Βαλμπουενά, τραυματίστηκε ο Σεμέδο.

Για 19η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-1 την Κράσνονταρ στη Ρωσία και με συνολικό σκορ 6-1 πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους. Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό αλλά γύρισαν το παιχνίδι με δύο γκολ του Ελ Αραμπί (11’, 48’), ο οποίος πήρε θέση στο βασικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του Γκερέρο στο ζέσταμα!

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, καθώς η Κράσνονταρ μπήκε φουριόζα, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με σουτ των Βάντερσον (2’) και Μπέργκ (3’), ενώ ο Ολυμπιακός απάντησε στο 7’ με ένα δυνατό σουτ του Ποντένσε, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίτσιουκ.

Το γκολ για την Κράσνονταρ ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν μετά από γύρισμα του Βάντερσον από τα αριστερά, ο Ούτκιν έγινε αποδέκτης της μπάλας στην «καρδιά» της «ερυθρόλευκης» άμυνας και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, ωστόσο η απάντηση του ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Πριν κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί των Ρώσων, οι Πειραιώτες έφυγαν μπροστά με τον Βαλμπουενά, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» με το γκολ της ισοφάρισης, αφού χρειάζονταν πλέον πέντε τέρματα για να αποκτήσουν σκορ πρόκρισης. Δύο καλά σουτ των Σουλεϊμάνοβ (15’) και Βάντερσον (42’) ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές της Κράσνονταρ, με το 1-1 να μένει ως το ημίχρονο.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος δε γίνονταν για τον Ολυμπιακό. Στο 48’ ο Βαλμπουενά έκανε σέντρα-σουτ από δεξιά και ο Ελ Αραμπί με απλό άγγιγμα της μπάλας έγραψε το 1-2 και έβαλε οριστικό τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για τη μεγάλη ανατροπή. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 54’ είχαν χαμένο τε-α-τετ με τον Μασούρα, ενώ στο 62’ ο Κρίτσιουκ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Βαλμπουενά. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Σεμέδο τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε.

Έπεσε ο ρυθμός στο τελευταίο 20λεπτο. Η Κράσνονταρ είχε πετάξει λευκή πετσέτα και απείλησε μόνο με ένα απευθείας φάουλ του Βάντερσον (71’), ενώ ο Ολυμπιακός είχε σημαντική στιγμή στο φινάλε με τον Σουντανί για ένα τρίτο γκολ. Το 1-2 έμεινε εν τέλει ως το φινάλε και οι «ερυθρόλευκοι» είναι για 19η φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Σεργκέι Ματβέεβ): Κρίτσιουκ, Πέτροφ (56’ Σκόπιντσεφ), Στότσκι, Φιόλουσον, Σπάγιτς, Βιλένα, Όλσον, Ούτκιν (67’ Ιγκνατίεβ), Σουλεϊμάνοβ (32’ Ναμλί), Βάντερσον, Μπεργκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο (65’ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε (83’ Καμαρά), Μασούρας, Ελ Αραμπί (73’ Σουντανί)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.