Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπέρι αποβλήθηκε από τις επαγγελματικές κατηγορίες!

Η Μπέρι αποβλήθηκε από τις επαγγελματικές κατηγορίες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2019 19:03
Μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς η ιστορική Μπέρι διαγράφηκε από τις επαγγελματικές κατηγορίες μετά την αποτυχία της να μεταβιβάσει τις μετοχές της. Η Λιγκ 1 Αγγλίας συνεχίζει προς το παρόν με 23 ομάδες, ενώ στον ίδιο δρόμο οδεύει η Μπόλτον, η οποία έλαβε διορία 14 ημερών για να παρουσιάσει ένα βιώσιμο οικονομικό πλάνο.

Τη διαγραφή της Μπέρι από τις επαγγελματικές κατηγορίες αποφάσισε η Ομοσπονδία των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας (EFL) μετά την αδυναμία της τελευταίας να μεταβιβάσει τις μετοχές της.

Η Μπέρι μετρά 134 χρόνια ζωής και ποτέ δεν έχει βρεθεί εκτός Φούτμπολ Λιγκ, μετρώντας 22 σεζόν σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, 39 στη δεύτερη, 29 στην τρίτη και 24 στην τέταρτη. Την τροπαιοθήκη της κοσμούν δύο Κύπελλα Αγγλίας, το 1900 και το 1903.

Οι προσπάθειες των φίλων της ώστε να βρεθεί λύση δεν ευδοκίμησαν και ως εκ τούτου ο αγγλικός σύλλογος έγινε ο πρώτος που αποβάλλεται από τις επαγγελματικές κατηγορίες μετά το 1992 και την Μεντστόουν.

Τα προβλήματα στο πρωτάθλημα της Λίγκ 1 δεν σταματούν εκεί όμως, καθώς και η Μπόλτον είναι σε παρόμοια κατάσταση. Η ιστορική ομάδα έλαβε διορία 14 ημερών για να αποδείξει πως θα παρουσιάσει βιώσιμο οικονομικό πλάνο ώστε να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Υπάρχει ελπίδα για τη Μπέρι;

Διεθνές κονσόρτσιουμ, όπως αποκαλύπτει το Sky Sports, έχει συγκεντρώσει το ποσό των 7 εκατ. λιρών για να αγοράσει τις μετοχές της Μπέρι. Ωστόσο η προθεσμία της EFL έχει πλέον λήξει και μένει να φανεί αν θα υπάρχει εξέλιξη!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.