Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέξις Σάντσες: « Ο Λουκάκου με έπεισε να έρθω στην Ίντερ»

Αλέξις Σάντσες: « Ο Λουκάκου με έπεισε να έρθω στην Ίντερ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/9/2019 14:04
Ο Αλέξις Σάντσες αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο «Sky in Italy» ότι ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν αυτός που τον έπεισε να πάρει μεταγραφή για την Ίντερ.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες για ένα χρόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά για κανέναν τους. Έτσι αποχώρησε πρώτος ο Βέλγος φορ για την ιταλική ομάδα και λίγο αργότερα ακολούθησε και ο Χιλιανός εξτρέμ ως δανεικός για ένα χρόνο από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε ευελπιστούν σε ένα νέο ξεκίνημα, με τον Λουκάκου να έχει σκοράρει ήδη δύο φορές σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μπορούμε να μιλήσουμε για κατάκτηση του πρωταθλήματος, είμαι εδώ για να κερδίσω κάτι. Η ομάδα έχει οκτώ χρόνια να πάρει έναν τίτλο και φέτος έχει τα φόντα για να το πετύχει.»</i

«Η ομάδα είναι νέα και δυνατή και υπάρχει ένας προπονητής που θέλει να κερδίζει. Η παρουσία του Κόντε είναι σημαντική καθώς εκπέμπει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Ο Λουκάκου είναι χαρούμενςο που βρίσκεται εδώ και επίσης αυτός ήταν που με έπεισε να έρθω» ήταν τα λόγια του Αλέξις Σάντσες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.