Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Περαστικά στον Μασούρα και να κόψει τις κακές παρέες»

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Περαστικά στον Μασούρα και να κόψει τις κακές παρέες»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/9/2019 13:05
Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας προσωπικά μέσω επίσημης δήλωσης εξέφρασαν τα περαστικά τους στον Γιάννη Μασούρα και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ τον παρότρυναν να κόψει τις κακές παρέες.

Ο Γιάννης Μασούρας ο οποίος συμφώνησε να αγωνιστεί ως δανεικός στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε στου κοιλιακούς. Η απόφαση αυτή του ποδοσφαιριστή εξόργισε τους ανθρώπους του Πανιωνίου καθώς όπως υποστηρίζουν δεν γνώριζαν κάι τέτοιο και πλέον ο Έλληνας άσος θα χρειαστεί μεγαλύτερη χρονική αποκατάσταση από ότι προοριζόταν.

Η πρώην του ομάδα, η Λάρισα, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή, ρίχνοντας όμως λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα συμβουλεύει τον 23χρονο δεξιό μπακ να κόψει τις κακές παρέες συμβούλων και γυμναστών της Λάρισας, που σύμφωνα με την ομάδα τον οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, το ΔΣ και ο κ. Κούγιας προσωπικά ευχόμαστε στον Γιάννη Μασούρα, ένα παιδί που το θεωρούμε πάντα δικό μας, ταχεία ανάρρωση από την εγχείριση κοιλιακών που υποβλήθηκε σήμερα και να γυρίσει πιο δυνατός από πριν.

Και μια συμβουλή: Να κόψει τις κακές παρέες συμβούλων και γυμναστών της Λάρισας, που κατά την άποψη μας με τις «τρέλες» τους τον οδήγησαν στη σημερινή περιπέτεια της υγείας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.