Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαριά άρρωστη η Εθνική, δεν κέρδισε ούτε το Λιχτενστάιν!

Βαριά άρρωστη η Εθνική, δεν κέρδισε ούτε το Λιχτενστάιν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2019 23:41
Εποχές… Φερόε ζει ξανά η Εθνική Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το αδύναμο Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ και το βαρέλι δεν έχει… πάτο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που συνεχίζει να εκπλήσσει και τους πιο απαισιόδοξους.

Η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ και έγραψε ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Η αντίπαλος της ήρθε στην Αθήνα χωρίς βαθμό και με απολογισμό 0-18 τέρματα μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, αλλά κατάφερε να πάρει έναν ιστορικό βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που αποδεικνύεται βαριά άρρωστη.

Ο Φαν΄τ Σιπ ξεκίνησε την Εθνική με τον Μπάρκα στο τέρμα και αμυντική τετράδα τους Μπακάκη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τσιμίκα στην άμυνα. Σάμαρης και Μπουχαλάκης ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, Φετφατζίδης και Μασούρας στα άκρα, ενώ ο Βρουσάι έπαιξε πίσω από τον Κουλούρη.

Πολύ αργό τέμπο στο πρώτο ημίχρονο. Η Ελλάδα είχε την κατοχή από το ξεκίνημα αλλά αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Λιχτενστάιν. Ωστόσο στο 32’ ο Κουλούρης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε και ο Μασούρας βρέθηκε στην πορεία της για να τη σπρώξει στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το ημίχρονο οι Έλληνες διεθνείς είχαν δύο καλές ευκαιρίες με σουτ των Μασούρα (36’) και Φετφατζίδη (39’) αλλά ο Μπούχελ με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 1-0.

Στην επανάληψη η «γαλανόλευκη» μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο δοκάρια, το πρώτο στο 47’ με κεφαλιά του Κουλούρη και το δεύτερο στο 52’ με μακρινό σουτ του Μανωλά. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο 85’ ο Σαλάνοβιτς έφυγε στην αντεπίθεση, δεν επέτρεψε σε Παπασταθόπουλο και Μανωλά να τον προλάβουν και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μπάρκα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια το Λιχτενστάιν αποφεύγει την ήττα εκτός έδρας σε επίσημο παιχνίδι. Το έχει καταφέρει απέναντι σε άλλες πέντε αντιπάλους: Λουξεμβούργο (2004), Ισλανδία (2007), Αζερμπαιτζάν (2008), Λιθουανία (2011) και Μολδαβία (2014).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.