Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει με Δώνη και Νταμπίζα ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει με Δώνη και Νταμπίζα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2019 23:05
Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, καθώς η διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισε να στηρίξει το πλάνο που εκπονήθηκε από την αρχή της σεζόν.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι στηρίζει τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, παρότι αναγνωρίζει την προβληματική εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στους παίκτες της ομάδας: «Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας.

Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους.

Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.