Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 ΑΕΚ: «Μιλάνε αυτοί που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

ΑΕΚ: «Μιλάνε αυτοί που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2019 19:05
Για θράσος που ξεπερνά τα ανεκτά όρια από την ομάδα που γελοιοποίησε παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνει λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωση-απάντηση προς αυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε απάντηση με ανακοίνωση στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για ομάδα που γελοιοποίησε παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησε με τον χειρότερο τρόπο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια! Το ακούσαμε και αυτό! Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας! Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας! Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.