Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέξις Σάντσες: «Νιώθω ότι ερωτεύομαι ξανά το ποδόσφαιρο»

Αλέξις Σάντσες: «Νιώθω ότι ερωτεύομαι ξανά το ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/10/2019 15:15
Ο Αλέξις Σάντσες μετά από ενάμιση απογοητευτικό χρόνο στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ όπου σημείωσε 32 εμφανίσεις με μόλις δύο γκολ, δείχνει ότι σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό του αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Ίντερ.

Ο Χιλιανός άσος παρόλο που δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, πρόλαβε να πετύχει ήδη το πρώτου του τέρμα με τη φανέλα της Ίντερ στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στη Σαμπντόρια (3-1) αν και στη συνέχεια αποβλήθηκε.

«Είναι σαν να ερωτεύομαι ξανά το ποδόσφαιρο μαζί με την επιθυμία μου να κερδίσω γι' αυτήν την ομάδα. Ήξερα ήδη τον προπονητή και κάποιους παίκτες εδώ και πιστεύω ότι ο σύλλογος προετοιμάζει κάτι καλό για το μέλλον. Αν δεν κάνω λάθος η Ίντερ δεν έχει κερδίσει τίποτα τα τελευταία επτά ή οκτώ χρόνια»

«Πιστεύω ότι ο προπονητής θέλει να κερδίζει τα πάντα. Το βλέπεις από τον τρόπο που προπονούμαστε και παίζουμε στα παιχνίδια. Μεταδίδει αυτή την επιθυμία του στους παίκτες και αυτό είναι κάτι θετικό για όλη την ομάδα», τόνισε ο 31χρονος εξτρέμ στο επίσημο site της UEFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.