Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Τραγικό λάθος του διαιτητή η αποβολή του Μπενζιά»

Μαρτίνς: «Τραγικό λάθος του διαιτητή η αποβολή του Μπενζιά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2019 01:00
Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι τα έβαλε με τον διαιτητή για την αποβολή του Μπενζιά, τόνισε πως η ήττα δεν οφείλεται στις αλλαγές που έκανε στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στάθηκε στις κακές αντιδράσεις της ομάδας του στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην Cosmote TV:

«Αλλάξαμε τελείως το παιχνίδι μας μετά την αποβολή και προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, για να έχουμε καλύτερες μεταβιβάσεις και να μπορέσουμε να πιέσουμε. Είναι ένα τραγικό λάθος η αποβολή του Μπενζιά σε ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου και αυτό βαραίνει τον διαιτητή.

Δεν νομίζω πως η ήττα οφείλεται στις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα καθώς μέχρι την αποβολή παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν σωστοί τακτικά και ανταποκριθήκαμε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα, σίγουρα δεν φταίνε οι αλλαγές. Η αποβολή ήταν ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή, σε τέτοιο επίπεδο δεν πρέπει να γίνεται αυτό, δεν συμβουλεύτηκε το VAR ενώ θα έπρεπε. Εμείς κάναμε λάθη καθώς δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις που θα έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί.

Ο στόχος δεν αλλάζει, έχουμε ποιότητα και πιστεύω θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.