Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Επίσημα χωρίς Μανωλά, Παπασταθόπολο, Σάμαρη

Εθνική Ελλάδας: Επίσημα χωρίς Μανωλά, Παπασταθόπολο, Σάμαρη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/10/2019 16:43
Ο Τζον Φαν ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με την Ιταλία και τη Βοσνία, αφήνοντας εκτός όπως αναμενόταν τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σάμαρη και Τοροσίδη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επιχειρεί μία ριζική αλλαγή στην Εθνική ομάδα καθώς άφησε εκτός τόσο τον αρχηγό της Βασίλη Τοροσίδη, όσο και τον υπαρχηγό Σωκράτη Παπασταθόπολο. Κώστας Μανωλάς και Ανδρέας Σάμαρης αποτελούν δύο ακόμα ηχηρές απουσίες, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να πληρώνει τις μέτριες φετινές του εμφανίσεις χάνοντας τη θέση του από τον Σωκράτη Διούδη.

Οι 25 παίκτες που κλήθηκαν για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και την Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10):

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00) – ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.