Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θεμπάγιος: «Δεν απολάμβανα το ποδόσφαιρο στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Θεμπάγιος: «Δεν απολάμβανα το ποδόσφαιρο στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/10/2019 16:43
Ο Ντάνι Θεμπάγιος μίλησε στους δημοσιογράφους της χώρας του για την Ρεάλ Μαδρίτης,τονίζοντας ότι όσο βρισκόταν εκεί δεν απολάμβανε το ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικούς από τους Μαδριλένους στην Άρσεναλ, βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του για τα παιχνίδια με τη Νορβηγία και τη Σουηδία στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2020.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την επιλογή του να μετακομίσει στην Αγγλία, τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος καθώς με αυτόν τον τρόπο βρίσκεται και στην εθνική ομάδα.

«Δε λυπάμαι που δεν βρίσκομαι στη Μαδρίτη. Ήμουν ξεκάθαρος ότι ήθελα να φύγω. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εκεί που ήθελα και νιώθω χαρούμενος. Η ιδέα μου ήταν να βγαίνω στο γήπεδο και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν γινόταν αυτό, δεν έπαιζα και δεν απολάμβανα το ποδόσφαιρο. Το ότι ήρθα στην Άρσεναλ ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου »,υποστήριξε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια μάλιστα ρωτήθηκε και για την σχέση του με τον Ζινεντίν Ζιντάν και πόσο είναι εφικτό να γυρίσει με αυτόν προπονητή. «Ο Ζιντάν έχει κερδίσει 3 Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορώ εγώ να πω τι θα γίνει. Έχω ακόμα 8 μήνες στην Άρσεναλ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, όπως επίσης και τους φιλάθλους που ήδη έχουν κάνει το όνομα μου τραγούδι. Ελπίζω να κρατήσει για πολύ καιρό», συμπλήρωσε ο Ισπανός άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.