Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονητής Βουλγαρίας: «Προσωπικά δεν άκουσα ρατσιστικά συνθήματα»

Προπονητής Βουλγαρίας: «Προσωπικά δεν άκουσα ρατσιστικά συνθήματα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2019 13:58
Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Βουλγαρίας, Κράσιμιρ Μπάλακοφ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν άκουσε ρατσιστικά συνθήματα, ενώ τα έβαλε και με τους Άγγλους οπαδούς.

Η Εθνική Αγγλίας διέλυσε με 6-0 την αντίστοιχη της Βουλγαρίας στη Σόφια και «σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro, ωστόσο το παιχνίδι στιγματίστηκε από ρατσιστικά συνθήματα και ναζιστικούς χαιρετισμούς μερίδας οπαδών των γηπεδούχων.

Παρότι ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε δύο φορές το παιχνίδι και ο αρχηγός των Βούλγαρων, Ίβελιν Ποπόφ πήγε δίπλα στην εξέδρα για να ζητήσει από τον κόσμο να σταματήσει τα ρατσιστικά συνθήματα, ο ομοσπονδιακός προπονητή της ομάδας, Κράσμιρ Μπάλακοφ ισχυρίστηκε ότι δεν άκουσε τίποτα:

«Προσωπικά δεν άκουσα ρατσιστικά συνθήματα στα οποία αναφέρεστε. Είδα τον διαιτητή να σταματάει το παιχνίδι, αλλά κακή συμπεριφορά δεν είχαν μόνο οι Βούλγαροι οπαδοί, αλλά και οι Άγγλοι που σφύριζαν κατά τη διάρκεια του ύμνου μας. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έλεγαν συνθήματα κατά των οπαδών, το οποίος είναι απαράδεκτο» δήλωσε ο Μπάλακοφ, ο οποίος πρόσθεσε πως αν αποδειχθούν αληθινοί οι ισχυρισμοί τότε θα πρέπει να απολογηθούν.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί φαίνονται όλα τα πρόσωπα των οπαδών που είτε κάνουν ναζιστικούς χαιρετισμούς είτε κάνουν ήχους μαϊμούδων:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.