Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζητάει να παίξει στην Εθνική Αλγερίας ο Μπενζεμά!

Ζητάει να παίξει στην Εθνική Αλγερίας ο Μπενζεμά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2019 20:45
Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έκλεισε για πάντα την πόρτα στον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο επιθετικό να περνά στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως μόνο αυτός θα αποφασίσει πότε θα τελειώσει η διεθνή του καριέρα και ζητά να αγωνιστεί στην Εθνική Αλγερίας.

Οι εμφανίσεις του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ άνοιξαν ξανά θέμα σχετικά με το αν ο Γάλλος επιθετικός θα πρέπει να κληθεί ξανά στην Εθνική Γαλλίας μετά τον Οκτώβριο του 2015. Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος έχει αποκλειστεί από τους «τρικολόρ» μετά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για ροζ βίντεο.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, σε δηλώσεις του στο RMC ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ποτέ δεν είχα καμία αμφιβολία για την ποιότητα του. Στη Ρεάλ αποδεικνύει ότι είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου στη θέση του, αλλά για αυτόν η εθνική Γαλλίας έχει τελειώσει οριστικά».

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας, ο Μπενζεμά πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως μόνο αυτός θα αποφασίσει πότε θα τελειώσει η διεθνή του καριέρα και ζητά να μπορέσει να αγωνιστεί στην Εθνική Αλγερίας, από όπου κατάγονται οι γονείς του. Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

«Νοέλ, νόμιζα ότι δεν παρεμβαίνεις στις αποφάσεις του ομοσπονδιακού προπονητή. Μόνο εγώ θα αποφασίσω πότε θα τελειώσει η διεθνή μου καριέρα. Αν νομίζεις ότι είμαι τελειωμένος, άσε με να αγωνιστώ για μια χώρα που έχω δικαίωμα συμμετοχής (Γαλλία αλλά επίσης και Αλγερία) και θα δούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.