Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες τα περί Σαββίδη-Ξάνθη, η συνέχεια στα δικαστήρια» (vid)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες τα περί Σαββίδη-Ξάνθη, η συνέχεια στα δικαστήρια» (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/12/2019 18:15
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα στις κατηγορίες που προέκυψαν από ρεπορτάζ του καναλιού ΟΝΕ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο και ανέφερε στην ουσία ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει εξαγοράσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ.

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και φαίνεται ότι το ντέρμπι της Κυριακής δεν έχει λήξει ακόμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός»
.

Από κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε σε video το ρεπορτάζ του καναλιού ONE για το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, τις εταιρίες τις οποίες εμπλέκονται και για την σχέση την οποία αναφέρει πως έχει ο Ιβάν Σαββίδης με την ακριτική ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.