Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάκης Γκαγκάτσης: «Nα μιλήσουμε για αληθινές πολυϊδιοκτησίες και όχι για fake»

Μάκης Γκαγκάτσης: «Nα μιλήσουμε για αληθινές πολυϊδιοκτησίες και όχι για fake»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2019 13:53
Ο Μάκης Γκαγκάτσης, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κλήθηκε να αναφερθεί στις καταγγελίες του Ολυμπιακού για σύνδεση του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ξάνθη, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται ασχοληθεί με επικοινωνιακές φαμφάρες και ότι ο σύλλογος θα τα πει όλα στην ΕΕΑ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής (20/12) Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση που έχει προκύψει μετά τις γνωστές καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Δεν θα ασχοληθούμε με τις επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού. Θα τα πούμε όλα στην ΕΕΑ. Η καταγγελία έγινε ανάμεσα στους αγώνες μας με τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη καθαρά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

Η ΠΑΕ προχώρησε σε ανακοινώσεις για το θέμα αυτό, περιμένουμε και την εκδίκαση και για την ώρα μένουμε σε αυτές. Όταν πρέπει, θα μιλήσουμε και θα πούμε πολλά για τις πραγματικές πολυιδιοκτησιακές και όχι τις... fake.

Θα μπορούσα να πω πολλά για τη NOVA και τις ομάδες που έκλεισαν όταν ήταν εν δυνάμει ιδιοκτήτης της, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Για ομάδες δηλαδή, που "μετακόμισαν" από την ΕΡΤ με υψηλότερα συμβόλαια και ίσως και υπερτιμημένα», ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε ερώτηση που του έγινε για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Λίγκα παρά την απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, απάντησε: «Δεν είμαστε εμείς που εφαρμόζουμε το νόμο, υπάρχουν εισαγγελείς για αυτά τα θέματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.