Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Τέλος οι μεταγραφές με εντολή FIFA!

Άρης: Τέλος οι μεταγραφές με εντολή FIFA!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/1/2020 17:07
Η FIFA με νέο έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι η ΠΑΕ Άρης δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου λόγω παλαιότερων οφειλών προς παίκτες της.

Την Παρασκευή η FIFA είχε ενημερώσει και πάλι την ΕΠΟ για το χρέος των "κιτρίνων" προς πρώην ποδοσφαιριστές της, με τους διοικούντες τον Άρη όμως να μην εκφράζουν την ανησυχία τους.

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι είναι πιο σοβαρά καθώς η FIFA πλέον έθεσε ως οριστική την απαγόρευση των μεταγραφών, με το ποσό της οφειλής να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα βέβαια αφορούν υποθέσεις της παλαιότερης ΠΑΕ με την Παγκόσμια Ομοσπονδία όμως να κρίνει ότι οι εν λόγω οφειλές βαραίνουν και τη νέα ΠΑΕ.

Εφόσον ο Άρης δεν φρόντισε να τακτοποιήσει οικονομικά το ζήτημα θεωρώντας ότι δεν υπάρχει θέμα, η FIFA προχώρησε στην τελευταία ενέργεια φέρνοντας τους "κιτρινόμαυρους" σε μία δύσκολη κατάσταση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Φιορίν Ντουμισάι από τον Ολυμπιακό, ο διεθνής επιθετικός μάλιστα αγωνίστηκε και απέναντι στον ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε όμως από την αποστολή του παιχνιδιού με τη Λάρισα και η κατάσταση του θα μείνει μετέωρη μέχρι να ξεκαθαριστεί το εν λόγω ζήτημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.