Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δώνης για οπαδούς της ΑΕΛ: «Η βλακεία είναι ανίκητη, αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν»

Δώνης για οπαδούς της ΑΕΛ: «Η βλακεία είναι ανίκητη, αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2020 21:59
Οι οπαδοί της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Γιώργου Δώνη έβριζαν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα άκουσε.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα, έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο στην εξάδα.

Μετά το παιχνίδι, οπαδοί της ΑΕΛ έβριζαν τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε δηλώσεις στη NOVA. Ο ίδιος δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα άκουσε, αναφέροντας: «Η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτούς εγώ τους έκανα ομάδα από το μηδέν». Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τεχνικός βρίσκονταν για μια τετραετία (2004-08) στον πάγκο των «βυσσινί» και το 2007 πήρε το Κύπελλο νικώντας με 2-1 στον τελικό τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τη νίκη του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Είναι σημαντικό ότι για 45 λεπτά ήμασταν εξαιρετική ομάδα. Σχεδόν παίξαμε ολοκληρωτικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, πολύ καλή κίνηση και δημιουργία. Όσο πέρναγε ο χρόνος νομίζω ότι μας βγήκε κούραση. Ήταν φανερό πως δεν είχαμε τη φρεσκάδα από τα συνεχόμενα ματς. Και ο αντίπαλος δημιούργησε καλές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν μέτριοι αλλά βγάλαμε αυτά τα ματς με καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.