Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Και στο... βάθος Τσέλσι - Λίβερπουλ

Κύπελλο Αγγλίας: Και στο... βάθος Τσέλσι - Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2020 21:46
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, με τη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Σριούσμπερι στον επαναληπτικό του «Άνφιλντ». Αντιμέτωπος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έρθει ο Γουέιν Ρούνει εάν η Ντέρμπι προκριθεί επί της Νορθάμπτον.

Γνωστά έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (27/1) τα ζευγάρια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Λίβερπουλ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Σριούσμπερι στο «Άνφιλντ» θα παίξει με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Να σημειωθεί πάντως ότι ο Γιούργκεν Κλοπ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόγραμμα, αποκάλυψε πως στη ρεβάνς με την ομάδα της Λιγκ 1 δεν θα κατέβει η πρώτη ομάδα των «κόκκινων», ούτε ο ίδιος, αλλά η Under 23 όπως συνέβη στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Άστον Βίλα.

Από την άλλη, εάν η Ντέρμπι ξεπεράσει το εμπόδιο της Νορθάμπτον στον επαναληπτικό θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Στα άλλα ζευγάρια, η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ο νικητής του Τότεναμ-Σαουθάμπτον θα υποδεχτεί την Νόριτς, ενώ αυτός του Μπόρνμουθ/Άρσεναλ θα παίξει εκτός με την Πόρτσμουθ. Η Λέστερ κληρώθηκε εντός με τον νικητή του Κόβεντρι-Μπέρμιγχαμ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα παίξει εκτός με τον νικητή του Ρέντινγκ-Κάρντιφ, ενώ η Νιούκαστλ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Όξφορντ, θα παίξει εκτός με την Γουέστ Μπρομ.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μάντσεστερ Σίτι
Ρέντινγκ/Κάρντιφ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Τσέλσι – Σριούσμπερι/Λίβερπουλ
Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ/Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Λέστερ – Κόβεντρι/Μπέρμιγχαμ
Νορθάμπτον/Ντέρμπι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σαουθάμπτον/Τότεναμ – Νόριτς
Πόρτσμουθ – Μπόρνμουθ/Άρσεναλ

* Μονά παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της άλλης ομάδας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.