Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τρινκάο η Μπαρτσελόνα και του έβαλε ρήτρα 500 εκατ. ευρώ!

Ανακοίνωσε Τρινκάο η Μπαρτσελόνα και του έβαλε ρήτρα 500 εκατ. ευρώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2020 14:03
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Μπράγκα για την απόκτηση του Φραντσίσκο Τρινκάο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα από το καλοκαίρι. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 20χρονος εξτρέμ, στα 500 εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι από το καλοκαίρι ο Φραντσίσκο Τρινκάο. Οι Καταλανοί έδωσαν τα χέρια με την Μπράγκα και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα από την 1η Ιουλίου.

Ο 20χρονος εξτρέμ είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και το καλοκαίρι του 2018 κατέκτησε με την Εθνική Νέων το Ευρωπαϊκό Under 19, όπου ήταν πρώτος σκόρερ -μαζί με τον Χότα- με 5 γκολ. Τη φετινή σεζόν έχει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπράγκα και το ποσό της μεταγραφής άγγιζε τα 31 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τοποθετήθηκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500 εκατ. ευρώ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.