Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Κλίνσμαν από τη Χέρτα Βερολίνου

Παραιτήθηκε ο Κλίνσμαν από τη Χέρτα Βερολίνου

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/2/2020 15:25
Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν με μία ανακοίνωση που ξάφνιασε αρκετούς υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Χέρτα μετά από μόλις 2,5 μήνες στον πάγκο της ομάδας.

Στα τέλη Νοεμβρίου ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος ήταν ήδη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση μετά το κακό ξεκίνημα στη Μπουντεσλίγκα. Κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και σε 9 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με την ομάδα του Βερολίνου να βρίσκεται στην 14η θέση στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρόλα αυτά ο 55χρονος προπονητής επέλεξε να παραιτηθεί επικαλούμενους έλλειψη εμπιστοσύνης από τη διοίκηση. Η απόφαση του αυτή ξάφνιασε τους διοικούντες τον σύλλογο με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Μαίκλ Πρετζ να δηλώνει:«Είμαστε ξαφνιασμένοι από την αυτήν την εξέλιξη. Ειδικά μετά από τη συνεργασία που είχαμε κατά τη μεταγραφική χειμερινή περίοδο, η οποία ήταν έντονη για τη Χέρτα και δε είχε δείξει κανένα τέτοιο σημάδι».

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Αλεξάντερ Νούρι θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Πάντερμπορν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.