Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από νωρίς την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από νωρίς την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2020 22:39
Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Σβιντέρσκι (11’) κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με συνολικό σκορ 3-0 εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατέρρευσαν ψυχολογικά μετά το γρήγορο γκολ οι παίκτες του Γιώργου Δώνη.

Χωρίς να… ζοριστεί ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς, αφού το γκολ του Σβιντέρσκι στο 11ο λεπτό έβαλε τέλος στις ελπίδες των «πρασίνων» για την ανατροπή, μιας και η ομάδα του Γιώργου Δώνη χρειάζονταν τέσσερα γκολ για να πάρει αυτή την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ παρότι είχε… προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα, ξεκίνησε πιεστικά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Μπίσεσβαρ στο 2ο λεπτό το οποίο έδιωξε ο Διούδης. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στις ευκαιρίες στο 9’ με σουτ του Χατζηγιοβάνη μέσα στην περιοχή το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Πασχαλάκη. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η στιγμή που έκρινε το παιχνίδι. Ο Πέλκας με εξαιρετική ενέργεια, απέφυγε τους Δώνη και Πούγγουρα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σβιντέρσκι, ο οποίος με πλασέ «έγραψε» το 0-1.

Κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέρρευσαν ψυχολογικά αδυνατώντας να βγάλουν σημάδια αντίδρασης. Ενδεικτικό ότι με εξαίρεση ένα σουτ του Χατζηθεοδωρίδη στο 31’, που απέκρουσε ο Πασχαλάκης κι άλλο ένα στο 85’ με τον Μακέντα που πέρασε άουτ, δεν απείλησαν με αξιώσεις στο παιχνίδι. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ ήταν καλά οργανωμένος, δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο του και είχε δύο στιγμές με Μπίσεσβαρ και Γιαννούλη για ένα δεύτερο τέρμα. Το 0-1 έμεινε ως το φινάλε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.