Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπεγράφη το μνημόνιο Κυβέρνησης με FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο

Υπεγράφη το μνημόνιο Κυβέρνησης με FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/2/2020 12:03
Στην υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στην ελληνική Κυβέρνηση και τις UEFA-FIFA προχώρησαν στη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε μία συνάντηση η οποία διήρκεσε 35 λεπτά, οι τρεις πλευρές προχώρησαν στην υπογραφή μνημονίου για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα το οποίο θα έχει ως στόχο την βελτίωση του ελληνικού πρωταθλήματος στη χώρα.

Τα βασικά θέματα τα οποία εμπεριέχονται στην εν λόγω συμφωνία είναι αυτό της διαιτησίας η οποία θα συνεχίσει να ελέγχεται από ξένους, η αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, η εκλογή του νέου προέδρου στην ΕΠΟ αλλά και η διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για τα προβληματα του ποδοσφαίρου, αλλά το ποδόσφαιρο λύνει από μόνο του τα προβλήματα», τόνισεμεταξύ άλλων ο Τσέφεριν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το ποδόσφαιρο λύνει από μόνο του τα προβλήματα, αλλά είμαστε κι εμείς εδώ για να βοηθήσουμε με τη δική σας συνεισφορά», ήταν η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.