Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μπάγερν στο Λονδίνο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μπάγερν στο Λονδίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2020 23:51
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Τσέλσι στο Λονδίνο και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Γκνάμπρι (51’, 54’) και Λεβαντόφσκι (76’) τα γκολ για τους Βαυαρούς, που κυριάρχησαν στο παιχνίδι, με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι «μπλε», που απογοήτευσαν με την εμφάνιση τους.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Τσέλσι η Μπάγερν. Οι Βαυαροί πήραν άνετη νίκη με 3-0 στο Λονδίνο και θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα στη ρεβάνς του Μονάχου για να χάσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ κυριάρχησε στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Η Μπάγερν πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία του παιχνιδιού και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Τσέλσι. Η πρώτη της καλή στιγμή ήρθε στο 11’, με τον Κομάν να επιχειρεί σουτ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Καμπαγιέρο, ενώ δύο λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «μπλε» αλλά ο Καμπαγιέρο έκανε έγκαιρη έξοδο και απέκρουσε με το σώμα. Ο Αργεντινός γκολκίπερ είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Λεβαντόφσκι στο 28’, ενώ ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Μίλερ πέρασε λίγο άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία της Τσέλσι ήρθε στο 34’. Ο Κόβατσιτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Μάουντ, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά η Μπάγερν «άγγιξε» το 0-1 με τον Μίλερ να σημαδεύει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 43’ σημειώθηκε η δεύτερη σημαντική στιγμή των γηπεδούχων, με τον Νόιερ να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Αλόνσο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Μπάγερν, η οποία πήρε το προβάδισμα στο 51’. Ο Γκνάμπρι επωφελήθηκε από το γλίστρημα του Αθπιλικουέτα και έδωσε στον Λεβαντόφσκι, αυτός γύρισε στον Γερμανό, που από κοντά έκανε το 0-1. Πριν προλάβει να συνέλθει η Τσέλσι, οι Βαυαροί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Στο 54’ Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι συνεργάστηκαν ξανά, με τον τελευταίο να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα, «γράφοντας» το 0-2. Η Τσέλσι δεν κατάφερε να αντιδράσει και η Μπάγερν ήταν αυτή που βρίσκονταν πιο κοντά στο γκολ. Στο 59’ το σουτ του Γκνάμπρι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γερμανός επιχείρησε νέο σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στον Γουίλιαν.

Το τρίτο γκολ για την Μπάγερν ήρθε στο 76’. Ο Ντέιβις με τρομερή ενέργεια από τα αριστερά πέρασε δύο παίκτες της Τσέλσι, πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Τσέλσι αφού στο 83’ ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μάρκος Αλόνσο για χτύπημα στον Λεβαντόφσκι. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή για ένα τέταρτο γκολ, με την κεφαλιά του Γκορετσκα στο 90+1’ να βρίσκει πάνω στον Λεβαντόφσκι. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και η Μπάγερν βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.