Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ έριξε τριάρα στη Λίβερπουλ και της έσπασε το αήττητο! (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ έριξε τριάρα στη Λίβερπουλ και της έσπασε το αήττητο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/2/2020 21:31
Η Γουότφορντ κέρδισε με 3-0 την Λίβερπουλ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και έβαλε τέλος στο αήττητο των «κόκκινων». Δύο γκολ και μια ασίστ για τον Σαρ, που είχε χαμένο τετ-α-τετ για να κάνει χατ-τρικ.

Τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε η Γουότφορντ, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Λίβερπουλ και έβαλε τέλος στο αήττητο των «κόκκινων». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ξεχάσει τη… γεύση της ήττας στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού μετρούσε αήττητο 44 αγώνων, με την τελευταία της ήττα να χρονολογούνταν τον Ιανουάριο του 2019. Μάλιστα, η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ έτρεχε σερί 18 διαδοχικών νικών και αν κέρδισε στο σημερινό θα έσπαγε το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ θα ισοφάριζε αυτό της Μπάγερν στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ισμαίλα Σαρ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (54’, 60’) και μοίρασε την ασίστ στο τέρμα του Ντίνι (72’), ενώ είχε χαμένο τετ-α-τετ για να πετύχει χατ-τρικ. Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον που δεν σταμάτησε να πιέζει τους γηπεδούχους και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη που δίνει για την παραμονή του υποβιβασμού. Μοναδικό άσχημο για τις «σφήκες» ο σοβαρός τραυματισμός του Ντεουλοφέου, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στα αξιοσημείωτα πως η ήττα της Λίβερπουλ είναι η βαρύτερη που γνωρίζει πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος απέναντι σε ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ίδιο σκορ από τη Λέστερ τον Νοέμβριο του 1985.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.