Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκε το Σίτι-Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Αναβλήθηκε το Σίτι-Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/3/2020 10:03
Άρσεναλ και Σίτι με επίσημες ανακοίνωσεις τους έκαναν γνωστό ότι η Πρέμιερ Λιγκ ανέβαλλε την μεταξύ τους προγραμματισμένη αναμέτρηση (11/3 21:30) για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Σϊτι, καθώς μέλη των κανονιέρηδων είχαν έρθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Δεν έχουν τέλος οι αναβολές παιχνιδιών λόγω του κορωνοϊού και τώρα η Πρέμιερ Λιγκ ως μέσο πρόληψης αποφάσισε να αναβάλλει και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη το βράδυ (11/3 21:30). Αφορμή στάθηκε η επαφή που είχαν μέλη της ομάδας του Λονδίνου με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη στην αναμέτρηση του Λονδίνου για το Europa League πριν 13 μέρες.

Έτσι οι "κανονιέρηδες" αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές τους και ως εκ τούτο η αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκε.

Η ανακοίνωση της Σίτι:

Η εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ αναβάλλεται.

Η απόφαση γι' αναβολή ελήφθη ως προληπτικό μέτρο ύστερα από ιατρική συμβουλή, καθώς μέλη της Άρσεναλ φέρονται να ήλθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βγήκε θετικός σε εξέταση για τον κορωνοϊό.

Η Μάντσεστερ Σίτι εύχεται στον κύριο Μαρινάκη ταχεία ανάρρωση, περισσότερες πληροφορίες για τις νέες ημερομηνίες του ματς θα ακολουθήσουν τις προσεχείς μέρες αλλά, συμβουλεύουμε τους οπαδούς μας να μην ταξιδέψουν στο Έτιχαντ για την αναμέτρηση.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.