Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σλοβάκος στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Λιθουανός στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Σλοβάκος στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Λιθουανός στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/3/2020 11:35
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, με τον Σλοβάκο Ιβάν Κρούτσλιακ να επιλέγεται στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (15/3 19:30) και τον Λιθουανό Γκεϊντιμίνας Μαζέικα να είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (15/3 19:30). ο Βούλγαρος Γκιόρκι Καμπάκοφ στο Άρης-ΟΦΗ.

Ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούτσλιακ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λιγκ. Ο 36χρονος ρέφερι ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA ενώ έχει βρεθεί άλλη μία φορά στον δρόμο του Ολυμπιακού, στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου (1-0) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2018/19. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι και Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Σιδηρόπουλος και Κωσταράς.

Στο άλλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ορίστηκε ο Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA (μία κάτω από την Elite). Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λιθουανοί Βιτάουτας Σίμκους και Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Τζήλος ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Διαμαντόπουλος και Τριανταφύλλου.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ (14/3 19:30) θα διευθύνει ο Βούλγαρος Γκιόρκι Καμπάκοφ που ανήκει επίσης στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μαργκαρίτοφ και Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR θα βρίσκοτναι οι Ευαγγέλου και Φωτόπουλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.