Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Περίπατος για την Γιουνάιτεντ, την έκπληξη η Βασιλεία, μικρό προβάδισμα η Μπασάκσεχιρ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Περίπατος για την Γιουνάιτεντ, την έκπληξη η Βασιλεία, μικρό προβάδισμα η Μπασάκσεχιρ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/3/2020 22:14
Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περνάει με άνεση από την έδρα της ΛΑΣΚ Λίντσερ (0-5), την Βασιλεία να κάνει την έκπληξη στη Φρανκφούρτη και να περνάει εμφατικά από την έδρα της Άιντραχτ (0-3) και την Μπασάκσεχιρ να επικρατεί στο τέλος της Κοπεγχάγης στην Τουρκία (0-1) παίρνοντας μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιώντας ακόμα μία πειστική εμφάνιση τον τελευταίο καιρό πέρασε με το εμφατικό 5-0 από την έδρα της ΛΑΣΚ Λίντσερ με τη ρεβάνς στο «Όλντ Τράφορντ» να αποκτάει πλέον τυπικό χαρακτήρα. Ο Ιγκάλο στο 28'άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν την ανωτερότητα τους. Ο Ντάνιελ Τζέιμς στο 56' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με τον Μάτα στο 82' να κλειδώνει τη νίκη για τους «Κόκκινους Διαβόλους». Μέσα σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού Γκρίνγουντ και Περέιρα έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του Σόλσκιερ.

ΛΑΣΚ Λίντσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 0-3



Την έκπληξη οι Ελβετοί

Οι Ελβετοί ξάφνιασαν την Άιντραχτ στη Γερμανία, πέτυχαν 3 γκολ και πλέον βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Προηγήθηκαν με τον Κάμπο στο 23', κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπουά στο 73' και στο 85' ο Φρέι σε μία αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Αίντραχτ Φρανκφούρτης-Βασιλεία:0-3



Προβάδισμα για τους Τούρκους

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βίστσα στο 88' πήρε τη νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί με κορυφαία αυτή του Μπα στο 76' και τελικά τη λύση την έδωσε ο συνήθης ύποπτος ο Βίστσα ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 88'.

Μπασάκσεχιρ-Κοπεγχάγη:1-0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.