Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Αταμάν περιμένει να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα στις αρχές Μαΐου

Ο Αταμάν περιμένει να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα στις αρχές Μαΐου

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/3/2020 19:44
Ο προπονητής της Αναντολού Εφές Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι θεωρεί πως η Ευρωλίγκα θα ξεκινήσει ξανά τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.

Ο Τούρκος τεχνικός καθοδηγούσε την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, όμως η εξάπλωση του κορωνοϊού οδήγησε σε διακοπή, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ορθώς πάρθηκε το συγκεκριμένο μέτρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω πως η αναβολή της Εuroleague ήταν αναπόφευκτο μέτρο. Είναι σωστή απόφαση. Οι παίκτες μου δεν θα ήταν σε θέση να παίξουν. Είναι ενάντια στο πνεύμα του fair play. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι προβληματισμένοι

Θέλουμε να σκεφτόμαστε αισιόδοξα, αλλά δεν νομίζω πως η Euroleague θα ξεκινήσει στις 10 Απρίλη. Σαν αποτέλεσμα των κανόνων καραντίνας στις χώρες, περιμένουμε πως θα ξεκινήσει τον Μάη και να τελειώσει στο τέλος Ιουνίου, όπως το Champions League. Οι διοργανωτές, οι ομάδες και οι αθλητές δουλέψαμε σκληρά μέχρι να σταματήσει η σεζόν. Θέλουμε την ανταμοιβή των προσπαθειων μας».


Για την ετοιμότητα των παικτών του σχολίασε:

«Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν για 1-1.5 μήνα οι αθλητές και μετά να ξεκινήσουν να τρέχουν. Δώσαμε στους παίκτες οδηγίες μέχρι την Κυριακή. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, σε γκρουπ 2 και 3, χωρίς να τους βάζουμε όλους μαζί. Ίσως κάνουμε κάποιες προπονήσεις και σε ανοιχτό. Κάνουμε καθημερινή προπόνηση με τον κάθε παίκτη να χρησιμοποιεί τις μπάλες του. Θέλουμε να προπονούμαστε για 75-90 λεπτά. Η προπόνηση είναι σημαντική σε σωματικό και πνευματικό τομέα. Το να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα είναι επικίνδυνο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.