Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φελαϊνί, ο πρώτος παίκτης στην Κίνα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Φελαϊνί, ο πρώτος παίκτης στην Κίνα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2020 14:29
Ο Μαρουάν Φελαϊνί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην πρώτη κατηγορία της Κίνας που προσβλήθηκε από τον ιό. Τι έγραψε στο twitter.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Βέλγος χαφ της Σαντόνγκ Λούνενγκ, επέστρεψε την Παρασκευή (20/3) στην Κίνα και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι προσβλήθηκε από τον ιό κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης Jinan.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος δεν παρουσιάζει πυρετό, ούτε άλλο σύμπτωμα. Στα αξιοσημείωτα πως ο 32χρονος είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος ποδοσφαίρισης της πρώτης κατηγορίας Κίνας που προσβλήθηκε από τον ιό. Στη χώρα δηλαδή από την οποία άρχισε να εξαπλώνεται ο κορονοϊός σε όλο τον κόσμο.

Τα κρούσματα στην ασιατική χώρα μειώνονται και πλέον η ζωή των πολιτών αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Μάλιστα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας αποφάσισε να θέσει ως ημερομηνία επανέναρξης της εγχώριας λίγκας την 18η Απριλίου.

Το μήνυμα του Φελαϊνί στο twitter:

«Αγαπητοί φίλοι, έκανα τεστ για κορωνοϊο και το αποτέλεσμα είναι θετικό. Ευχαριστώ τους οπαδούς, το ιατρικό επιτελείο και τον σύλλογο για την φροντίδα και την προσοχή τους. Θα ακολουθήσω τη θεραπευτική αγωγή και ελπίζω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο όσο πιο σύντομα γίνεται. Παρακαλώ μείνετε όλοι ασφαλείς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.