Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Simulated Reality League: Προσομοίωση της Πρέμιερ Λιγκ, της Λα Λίγκα και της Μπουντεσλίγκα από την Sportradar

Simulated Reality League: Προσομοίωση της Πρέμιερ Λιγκ, της Λα Λίγκα και της Μπουντεσλίγκα από την Sportradar

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2020 16:59
Η εταιρεία αθλητικών δεδομένων και περιεχομένου Sportradar, με αφορμή τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, λάνσαρε ένα προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, την Simulated Reality League, μέσω της οποίας θα προσομοιώσει τα παιχνίδια τριών από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Πρέμιερ Λιγκ, την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Μπουντεσλίγκα.

Η Simulated Reality League είναι έτοιμη για… σέντρα. Η Sportradar χρησιμοποιώντας την πλούσια βάση δεδομένων της με στατιστικά των ομάδων, δημιούργησε ένα προϊόν τεχνητής νοημοσύνης που θα προσομοιώνει τους επαγγελματικούς αγώνες στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Πρέμιερ Λιγκ, της Πριμέρα Ντιβιζόν και της Μπουντεσλίγκα.

Τα παιχνίδια Simulated Reality ξεκινάνε την Παρασκευή (3/4), με όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια των πρωταθλημάτων να είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στην κανονική τους ημερομηνία και ώρα. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 90 λεπτών, ενώ οι φίλοι του στοιχήματος θα μπορούν να ποντάρουν στις αγαπημένες τους ομάδες και σε μεγάλο πλήθος αγορών pre-game και Live και να έχουν πρόσβαση σε αναλύσεις αγώνων και βαθμολογίες όσο ο αγώνας θα αστικοποιείται από live match trackers.

Η Sportradar δήλωσε ότι στα πλάνα της είναι να επεκτείνει το προϊόν των Simulated Reality αγώνων και να τους προσφέρει σε άλλα αθλήματα στο μέλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sportradar, Κάρστεν Κόερλ δήλωσε:
Ακούσαμε προσεκτικά τους πελάτες μας και τη στοιχηματική κοινότητα, που έχει κάνει ξεκάθαρη την όρεξη της για εναλλακτικά μέσα για στοίχημα κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος που υπάρχει κενό στη ζωντανή δράση των αθλημάτων. Η Simulated Reality θα δώσει στους στοιχηματικούς συνεταίρους μας να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα μοναδικό και υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο είναι καινοτόμο και έρχεται στην αγορά δίχως έξτρα κόστος. Ως ηγέτες της αγοράς στη βιομηχανία, είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μας να κινηθούμε γρήγορα και να αλλάξουμε την επιχειρησιακή στρατηγική και να ανακατευθύνουμε τους πόρους σε νέες καινοτόμες λύσεις όπως η συγκεκριμένη
.
«Διαφορετικό από τα Virtual Sports»

Ο Βέρνερ Μπέκερ, επικεφαλής των αμερικανικών στοιχημάτων στη Sportradar, επισήμανε ότι οι Simulated Reality αγώνες δεν είναι απλώς μια επέκταση των Virtual Sports και τονίζει ότι η εταιρεία «δημιούργησε αποτελεσματικά μια νέα κατηγορία»:

Είναι δύο διαφορετικά προϊόντα. Τα Virtual Sports δεν έχουν ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης και λειτουργούν αποτελεσματικά στο ίδιο επίπεδο μηχανικής όπως ένα παιχνίδι καζίνο. Η προσομοιωμένη πραγματικότητα λειτουργεί σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο και είναι πολύ πιο πολύπλοκη στην προσέγγιση, το σχεδιασμό, την κατασκευή και παράδοση, λόγω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης. Το σύνολο του προϊόντος έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας AI (τεχνητή νοημοσύνη). Συνεχίζει επίσης να μαθαίνει και να προσαρμόζεται λόγω των συστημάτων AI που χρησιμοποιούμε και των εκατομμυρίων δεδομένων που έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 20 χρόνια και εισάγουμε στο σύστημα

Η ιδέα σύμφωνα με τον Μπέκερ είναι «να δώσει στους οπαδούς την ίδια εμπειρία όπως με το να παρακολουθήσει και να στοιχηματίσει σε αληθινό παιχνίδι. Ίδιες ομάδες, την ίδια ημέρα και ώρα που θα έπαιζαν και όλες οι στοιχηματικές επιλογές που θα παρουσιάζονταν κανονικά σε μια ημέρα αγώνα».

Πως λειτουργεί:

Ο Μπέκερ αναφέρθηκε στο πως λειτουργεί το συγκεκριμένο προϊόν:

Φυσιολογικά, συλλέγουμε δεδομένα από χιλιάδες αληθινά παιχνίδια. Τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης μετά αναλύουν τα δεδομένα αυτά και υπολογίζουν τις καλύτερες αγορές και αποδόσεις. Με την προσομοίωση της πραγματικότητας, δημιουργούμε τα δεδομένα από τη μηχανή τεχνητής νοημοσύνης.

Όλα τα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία από εκατομμύρια αθλητικές εκδηλώσεις μας βοηθούν να μοντελοποιήσουμε ένα μη ποσοτικοποιημένο αριθμό σημείων δεδομένων. Παρέχουμε στον κινητήρα AI όλα τα δεδομένα, τις κατηγορίες και τα φίλτρα και μετά το προϊόν προσομοίωσης πραγματικότητας επιλέγει τις καλύτερες σκηνές που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε στιγμή σε ένα ζωντανό παιχνίδι.

Ο μηχανισμός AI αναζητά ιστορικά παιχνίδια με παρόμοιες συνθήκες και πιθανότητες και, ανάλογα με το παιχνίδι, επιτρέπει στο RNG (ανεξάρτητη γεννήτρια τυχαίων αριθμών/επιλογών) να αποφασίσει ποιες ακολουθίες θα επιλέξει και θα δείξει στη συνέχεια. Για παράδειγμα, εάν η Λίβερπουλ παίζει μια υποτιθέμενη ασθενέστερη ομάδα και είναι το φαβορί, αλλά βρεθεί να χάνει με 1-0 μετά από 20 λεπτά, τότε θα αναγκαστεί να πιέσει για την ισοφάριση. Η μηχανή αναγνωρίζει τις κατάλληλες αλλά εντελώς απρόβλεπτες ακολουθίες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.