Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέσυρε την Γαλατά η Ρεάλ, «γκέλα» για Γιουβέντους (2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέσυρε την Γαλατά η Ρεάλ, «γκέλα» για Γιουβέντους (2ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2013 00:56
Απίστευτη εμφάνιση για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία διέσυρε τη Γαλατάσαραϊ με 6-1 μέσα στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με τη Κοπεγχάγη στη Δανία.

Σε παιχνίδι για ένα ρόλο μετέτρεψε στην αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε χατ-τρικ άλλα και τους Μπενζεμά, Ίσκο, διέλυσε την τούρκικη ομάδα με 6-1 στην Κωνσταντινούπολη.

Τον χορό τον γκολ άνοιξε ο Ίσκο στο 33’, ενώ στο 54’ ο Μπενζεμά διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας». Την σκυτάλη πήρε ο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε τρία λεπτά (63’, 66’) για να γράψει το 4-0 στον πίνακα των σκόρερ.

Στο 81’ ο Μπενζεμά ύστερα από ασίστ του Πορτογάλου έκανε το 5-0, ενώ στις καθυστερήσεις οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Γάλλο φορ να δίνει την μπάλα στον Ρονάλντο για το τελικό 6-1, καθώς στο 84’ ο Μπουλουτ είχε πετύχει το γκολ της τιμής για τους πρωταθλητές Τουρκίας.

Να σημειωθεί πως ο Μπέιλ αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα, παίρνοντας τη θέση του Ίσκο στο 64’.

Μοιρασιά στο «Πάρκεν»


Τσάμπιονς Λιγκ: Διέσυρε την Γαλατά η Ρεάλ, «γκέλα» για Γιουβέντους (2ος όμιλος)
Αντίθετα, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη Δανία κόντρα στη Κοπεγχάγη, η οποία πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1.

Οι πρωταθλητές Δανίας έχοντας βασικό τον Μέλμπεργκ, πήραν προβάδισμα στο 14’ με τον Γιόργκενσεν, ωστόσο η Γιουβέντους κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54’ με τον Κουαλιαρέλα.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι «μπιανκονέρι» πίεσαν ασφυχτικά για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος, με αποτέλεσμα η Κοπεγχάγη να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό με το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1.Ρεάλ Μαδρίτης 3

2.Γιουβέντους 1

3.Κοπεγχάγη 1

4.Γαλατασαράι 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (02/10):


Γιουβέντους – Γαλατασαράι

Ρεάλ Μαδρίτης – Κοπεγχάγη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.