Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με τον γιατρό της Ρεμς που προσβλήθηκε με κορωνοϊό και αυτοκτόνησε!

Σοκ με τον γιατρό της Ρεμς που προσβλήθηκε με κορωνοϊό και αυτοκτόνησε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2020 23:58
Ο 60χρονος γιατρός της Ρεμς, Μπερνάρντ Γκονσάλες, έβαλε τέλος στη ζωή του την Κυριακή (5/4) αφήνοντας ένα γράμμα που συνδέει την αυτοκτονία του με το ότι ανιχνεύτηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Είδηση-σοκ από τη Γαλλία, καθώς ο γιατρός της Ρεμς, Μπεράρντ Γκονσάλες αυτοκτόνησε την Κυριακή (5/4). Ο 60χρονος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του η οποία και αυτή είχε προσβληθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Parisien», ο γιατρός της Ρεμς, που είχε το συγκεκριμένο πόστο για πάνω από 20 χρόνια, άφησε ένα γράμμα στο οποίο με λεπτομέρειες εξηγούσε την κίνησή του αυτή σε σχέση με τον κορωνοϊό.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε τη Ρεμς στην καρδιά της», αναφέρει στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζαν-Πιέρ Καιλό και πρόσθεσε: «Υπηρέτησε το κλαμπ περισσότερα από 20 χρόνια με απόλυτο επαγγελματισμό, με παθιασμένο και ανιδιοτελή τρόπο. Ο γιατρός Γκονσάλες στις πιο σκληρές περιόδους του συλλόγου, εργάστηκε σε εθελοντική βάση. Ο προσωπικός μου γιατρός. Σήμερα όλες οι σκέψεις μου, εκείνες του συλλόγου, για τις οποίες θα παραμείνει μοναδική φιγούρα, πηγαίνουν στη σύζυγό του και στους γονείς του. Σήμερα αυτό είναι ένα δράμα που μας χτυπάει».

Ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρεμς, αντέδρασε άμεσα μετά τη τραγική είδηση και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram εξέφρασε τη βαθιά λύπη του και αποχαιρέτησε τον γιατρό της ομάδας του:

«Τόσο λυπημένος στο άκουσμα αυτής της είδησης. Αναπαύσου εν ειρήνη γιατρέ, ήσουν υπέροχος άνθρωπος», ανέφερε συγκεκριμένα ο Έλληνας επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.