Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Esports: Ελλάδα και Τουρκία έρχονται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του Nations League στο PES

Esports: Ελλάδα και Τουρκία έρχονται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του Nations League στο PES

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/4/2020 19:33
Η Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη με την Τουρκία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του PESPro Nations League την Τρίτη 7/4 23:30.

Τα Esports ιδιαίτερα την περίοδο του κορωνοϊού όπου η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ελκύουν όλο και περισσότερους θεατές αν και ήδη έχουν δημιουργήσει το δικό τους πιστό κοινό.

Όπως λοιπόν συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο έτσι και στα Esports οι διοργανώσεις κινούνται στα ίδια πλαίσια. Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν ξεκινάει το Nations League με την χώρα μας να λαμβάνει μέρος κανονικά. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος 16 ομάδες και συγκεκριμένα οι παρακάτω: Τουρκία, Πολωνία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Σλοβενία, Ουκρανία, Κροατία, Γαλλία, Ισπανία, Σερβία, Ολλανδία, Ρωσία, Βοσνία, Πορτογαλία και Ιταλία.

Κάθε ομάδα απαρτίζεται από δέκα παίκτες-χειριστές οι οποίοι αποτελούν και τους καλύτερους του είδους τους σε κάθε χώρα, με τον τερματοφύλακα να ελέγχεται, όταν αυτό χρειάζεται, από παίκτη τον οποίο ορίζει η ομάδα και συνήθως είναι ο ίδιος που ελέγχει και τον επιθετικό.

Πρόκειται για ένα κανονικό πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών όπου η κάθε ομάδα θα αναμετρηθεί δύο φορές με κάθε αντίπαλο.

Esports: Ελλάδα και Τουρκία έρχονται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του Nations League στο PES
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη των Γιώργου Σπύρου και Σταύρου Σταυρακίδη στο agones.gr, δηλαδή του Djibrilliant και του StavAttack που αποτελούν και βασικά μέλη της ελληνικής ομάδας.

Οι παίκτες-χειριστές που θα συμμετέχουν στον σημερινό αγώνα:

Αμυντικοί: LazaTheGreek, Red_Man-Gr,bhta_mi, Sakarakos_

Μέσοι: KingOfPro1988, Dark_D_Zero, chrisfuego

Επιθετικοί: crazyFlash7GRE, StavAttack, PhaNtOm_Duck-95

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.