Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μονόδρομος η προσφυγή στο CAS»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μονόδρομος η προσφυγή στο CAS»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2020 18:02
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της, Λευτέρη Δούκα, χαρακτήρισε «μονόδρομο την προσφυγή στο CAS», μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

H Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε κατά πλειοψηφία τις εφέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας. Ως εκ τούτου παραμένει η ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 12 βαθμών στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της, Λευτέρη Δούκα, ξεκαθάρισε πως η προσφυγή στο CAS είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε, επαναλήφθηκε το οξύμωρο, να ζητά επίμονα ο «κατηγορούμενος» να δικαστεί και τα δικαστήρια να τον αγνοούν. Λαμβάνοντας ως δεσμευτική μάλιστα, την γνωμοδότηση μιας επιτροπής κουμπάρων, ταυτισμένης με σκάνδαλα.

Ταυτόχρονα, ακυρώνουν τις κατηγορηματικές τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού επικρατείας, πως δεν πρόκειται για απόφαση αλλά για εισήγηση.

Η προσφυγή στο CAS, αποτελεί μονόδρομο. Το είχαμε προαναγγείλει εξ΄ αρχής άλλωστε, γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής δικαιοσύνης...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.