Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστική διακοπή σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Σκωτίας

Οριστική διακοπή σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Σκωτίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2020 20:35
Με απόφαση της πλειοψηφίας των ομάδων, τα πρωταθλήματα σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Σκωτίας διακόπτονται οριστικά.

Με ανακοίνωση της η SPFL γνωστοποίησε την απόφαση της πλειοψηφίας των ομάδων να διακοπούν τα πρωταθλήματα της Τσάμπιονσιπ, της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2 Σκωτίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Νταντί Γιουνάιντετ, η Ρειθ Ρόβερς και η Κόουβ Ρέιντζερς θα στεφθούν πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους, ωστόσο μένει να εξακριβωθεί αν αυτές οι ομάδες θα πανηγυρίσουν την άνοδο και αν οι Πάτρικ Θιστλ και Στρανράερ θα υποβιβαστούν.

Να σημειωθεί πως εξετάζεται το ενδεχόμενο η Πρέμιερσιπ να επεκταθεί τη νέα σεζόν, ώστε καμία ομάδα να μην υποβιβαστεί. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει η λίγκα να συμβουλευτεί με τους συλλόγους της Πρέμιερσιπ, προτού προχωρήσει σε μια τέτοια απόφαση.

Συνολικά το 81% των 42 σκωτσέζικων συλλόγων της SPFL ψήφισαν υπέρ στο να σταματήσει το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί η σεζόν. Στα αξιοσημείωτα πως υπέρ της διακοπής ψήφισε και η Νταντί παρά τις αρχικές αντιρρήσεις που είχαν εκφραστεί, συμβάλλοντας έτσι και αυτή ώστε η συμπολίτισσα της Νταντί Γιουνάιτεντ να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Τσάμπιονσιπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.