Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορωνοϊός: Δημιουργεί νέο καλεντάρι η Formula 1

Κορωνοϊός: Δημιουργεί νέο καλεντάρι η Formula 1

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/4/2020 23:35
Η Formula 1 με ανακοίνωσή της το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (16/4) γνωστοποίησε ότι δημιουργεί νέο καλεντάρι για τη συνέχεια της σεζόν, όταν θα ξεπεραστεί το... αλαλούμ που έχει προκαλέσει η έξαρση του κορωνοϊού.

Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια Αρχή, οι αγώνες θα συνεχιστούν μόλις είναι εφικτό κι έχει σκοπό να παρουσιάσει ένα πρωτάθλημα που θα ευχαριστηθούν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το πότε θα υπάρξει βελτίωση της κατάστασης, όταν όμως γίνει αυτό, τότε θα είμαστε έτοιμοι να αγώνες. Συνεχίζουμε να θέλουμε να προσφέρουμε στους fans ένα πρωτάθλημα το 2020. Η Φόρμουλα 1 βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου, ανασκευασμένου προγράμματος με τις νέες ημερομηνίες να διαφέρουν σημαντικά σε σχέση με το αρχικό καλεντάρι. Θα χρησιμοποιήσουμε το summer break τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και θα τρέξουμε στη διάρκεια της περιόδου που είχαμε συνηθίσει να έχουμε την καλοκαιρινή διακοπή καθώς η χρονιά θα επεκταθεί από το τέλος που είχε προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.