Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Χάμιλτον θα καταλήξει στη Ferrari»

«Ο Χάμιλτον θα καταλήξει στη Ferrari»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/5/2020 14:54
Στη Ferrari βλέπει το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον ο Έντι Τζόρνταν, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του οι οποίες «τάραξαν τα νερά».

Το πρωτάθλημα της Formula 1 αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Ιούλιο και το καλεντάρι φέτος θα είναι αρκετά διαφορετικό, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς αναμένεται να υπάρξει οικονομική ζημιά στις ομάδες οι οποίες θα πρέπει να σκεφτούν το μέλλον τους.

Ο Έντι Τζόρνταν, Ιρλανδός πρώην οδηγός αγώνων και άλλοτε ιδιοκτήτης ομάδας που συμμετείχε στη Formula 1, μιλώντας για το μέλλον εστίασε στον Λιούις Χάμιλτον αλλά και στην οικονομική κρίση που θα δημιουργηθεί, αναγκάζοντας κάποιες ομάδες να κάνουν σκέψεις αποχώρησης.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Ο Λιούις Χάμιλτον θα καταλήξει στη Ferrari. Είναι η μοναδική ομάδα, που υπό αυτό το οικονομικό καθεστώς μπορεί να προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο σε εκείνον, για να τον δελεάσει. Ξέρουν ότι αξίζει αυτά τα χρήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι ομάδες όπως η Mercedes, η Honda και ίσως η Renault θα βάλουν τέλος στην παρουσία τους στη Formula 1 τα επόμενα δύο χρόνια. Εν αντιθέσει με τον Λιούις, δεν ξέρω τόσο καλά τον Σεμπάστιαν Φέτελ για να μπορώ να μιλήσω με μεγαλύτερη σιγουριά. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει πλέον άλλη επιλογή, είτε θα υποχρεωθεί να σταματήσει είτε να πάει στη McLaren.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.