Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απολύθηκε με τιμητική διάκριση από το στρατό ο Σον

Απολύθηκε με τιμητική διάκριση από το στρατό ο Σον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2020 13:52
Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χέουνγκ Μιν Σον ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και μάλιστα πήρε τιμητική διάκριση για το εξαιρετικό του σημάδι στις βολές, βγαίνοντας στο Top-5 ανάμεσα σε 157 φαντάρους. Επιστρέφει στην Αγγλία για να ξεκινήσει προπονήσεις με την Τότεναμ.

Ο Χέουνγκ Μιν Σον εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ λόγω κορωνοϊού και επέστρεψε στην Ν. Κορέα για να εκπληρώσει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. Έπειτα από τρεις εβδομάδες, ο επιθετικός της Τότεναμ πήρε απολυτήριο. Μάλιστα πήρε και τιμητική διάκριση για το εξαιρετικό του σημάδι στις βολές, όντας μέσα στους 5 καλύτερους ανάμεσα σε 157 φαντάρους.

Η τελετή αποφοίτησης του Σον ήταν κλειστή στο κοινό, λόγω των κοινωνικών κανόνων απόστασης που ισχύουν στη Νότια Κορέα για την καταπολέμηση του κοροναϊού, αλλά δεκάδες θαυμαστές περίμεναν απ’ έξω τον 27χρονο.

Απολύθηκε με τιμητική διάκριση από το στρατό ο Σον
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τους νόμους της ασιατικής χώρας, κάθε άνδρας πολίτης θα πρέπει να υπηρετήσει διετή στρατιωτική θητεία πριν γίνει 28 ετών. Ωστόσο ο 27χρονος ήταν μέλος της Ν. Κορέας U23 που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο στους Ασιατικούς Αγώνες του 2018 και έτσι μείωσε την υποχρεωτική θητεία σε τρεις εβδομάδες. Ο ίδιος πάντως θα πρέπει μέσα στους επόμενους 34 μήνες, παράλληλα με την επαγγελματική αθλητική του δραστηριότητα να εκπληρώσει 544 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Ο Σον θα επιστρέψει το επόμενο διάστημα στην Αγγλία για να ξεκινήσει προπονήσεις με την Τότεναμ, ωστόσο πρώτα θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες. Αυτή είναι η 3η φορά που μπαίνει σε καραντίνα από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κορωναϊού, αφού πέρα από το πρώτο διάστημα στο Λονδίνο, μπήκε σε καραντίνα και στην Ν. Κορέα προτού μπει στο στρατό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.