Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιναμό Δρέσδης: Δυο κρούσματα κορωνοϊού, αναβάλλονται τα παιχνίδια με Ανόβερο και Γκρόιτερ Φιρτ

Ντιναμό Δρέσδης: Δυο κρούσματα κορωνοϊού, αναβάλλονται τα παιχνίδια με Ανόβερο και Γκρόιτερ Φιρτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2020 17:43
Η Ντιναμό Δρέσδης μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς δύο παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά το τρίτο τεστ που υποβλήθηκαν τα μέλη του συλλόγου. Όλα αυτά, όταν την άλλη Κυριακή δίνει παιχνίδι με το Ανόβερο.

Δύο κρούσματα κορωνοϊού βρέθηκαν στην Ντιναμό Δρέσδης μετά την τρίτη σειρά εξετάσεων την Παρασκευή (8/5). Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο παίκτες είναι ασυμπτωματικοί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Γραφείο Υγείας της Δρέσδης αποφάσισε ότι ολόκληρη η ομάδα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών και ως εκ τούτου το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με το Ανόβερο για την Τσβάιτε Λίγκα αναβάλλεται. Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι της Ντιναμό Δρέσδης με την Γκρόιτερ Φιρτ στις 23 ή 24 Μαΐου.

«Για την δεύτερη κατηγορία, αυτό σημαίνει προς το παρόν ότι από τα 81 παιχνίδια που απομένουν, δύο της Ντιναμό Δρέσδης δεν μπορούν να διεξαχθούν τώρα. Δεν αλλάζουμε τον στόχο, μόνο τα σχέδια. Στόχος παραμένει η ολοκλήρωση της σεζόν» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπουντεσλίγκα, Κρίστιαν Σίφερτ, μιλώντας στο δίκτυο «ZDF».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.