Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Πρόταση χορηγίας της Interwetten και νέα τηλεδιάσκεψη

Super League: Πρόταση χορηγίας της Interwetten και νέα τηλεδιάσκεψη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/5/2020 19:34
Ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου παρουσίασε τη νέα πρόταση χορηγίας της Interwetten. για την προσεχή τριετία, ενώ ορίστηκε νέα ημερομηνία για το επόμενο ΔΣ, η προσεχή Δευτέρα (18/5).

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, η Interwetten προσφέρει 6.000.000 ευρώ για την προσεχή τριετία στις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της χώρας και πρόκειται για μία σημαντική οικονομική «ανάσα», ειδικά μετά την αβεβαιότητα που υπάρχει λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού η οποία άλλωστε οδήγηση και στη διακοπή του πρωταθλήματος.Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν και την τρέχουσα σεζόν κι απ' ό,τι φαίνεται έμειναν ικανοποιημένες, με τον Μηνά Λυσάνδρου να παρουσιάζει ολόκληρη την πρόταση του ομίλου Interwetten. Πλέον η απόφαση θα ληφθεί από τις 18/5 κι έπειτα, όταν θα πραγματοποιηθεί το επόμενο ΔΣ της Super League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League ενημερώθηκαν οι ΠΑΕ-Μέλη για τη διαπραγμάτευση με τον Π.Σ.Α.Π. και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Οι ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ ΟΦΗ, δια των εκπροσώπων τους κ.κ. Τσικνή και Πουρσανίδη, θα μετέχουν στην ομάδα εργασίας (working group) της Super League, στη θέση των παραιτηθέντων μελών»
.