Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λειψία- Φράιμπουργκ: 1-1: Το VAR έσωσε την ανώτερη Λειψία (higlights)

Λειψία- Φράιμπουργκ: 1-1: Το VAR έσωσε την ανώτερη Λειψία (higlights)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/5/2020 18:40
Η Λειψία μπορεί να ήταν σαφώς ανώτερη της Φράιμπουργκ στο μεταξύ τους παιχνίδι και να δημιούργησε 22 τελικές προσπάθειες έναντι 6 της αντιπάλου της, χρειάστηκε όμως τη συνδρομή του VAR στις καθυστερήσεις για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσαμν μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με ένα σουτ του Λάιμερ μόλις στο 2'. Στη συνέχεια Νκουκού και Βέρνερ είδαν τις προσπάθειες τους να σταματάνε πάνω στον Σβόλοφ και στο 33' ο Γκίλντε άνοιξε το σκορ για την Φράιμπουργκ με ένα άκρως τυχερό γκολ. Αυτή ήταν και η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι που από εκείνο το σημείο και έπειτα κλείστηκαν ακόμα περισσότερο στην άμυνα τους.

Απείλησαν βέβαια με ένα σουτ του Γκρίφο στο 44', το δεύτερο ημίχρονο όμως αποτέλεσε έναν μονόλογο των γηπεδούχων. Στο 56' ο Λούκμαν έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει και τέσσερα λεπτά αργότερα Καμπλ και Πόουλσεν δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72' ο Σβόλοφ σταμάτησε και πάλι το σουτ του Βέρνερ για να έρθει όμως ο Πόουλσεν στο 77' με μία δυνατή κεφαλιά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Σάμπιτζερ και Σικ απέτυχαν να σκοράρουν λίγο μετά για να φτάσουμε στο 92' όταν ο Κοχ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λειψίας, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Χέλερ που κάνει την ασίστ να είναι οριακά εκτεθειμενος.


Δείτε εδώ τα higlights του παιχνιδιού:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.