Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θρίαμβος για Χέρτα στο ντέρμπι του Βερολίνου (highlights)

Θρίαμβος για Χέρτα στο ντέρμπι του Βερολίνου (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2020 23:43
Η Χέρτα διέλυσε με 4-0 την συμπολίτισσα Ουνιόν στο ντέρμπι του Βερολίνου, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το 2x2 με τον Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της έκανε η Χέρτα, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Ουνιόν εντός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές μεγάλες στιγμές, για την ακρίβεια μόλις μια με το χαμένο τετ-α-τετ του Λουκεμπάκιο στο 18’. Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι με τρία γκολ σε δέκα λεπτά. Στο 51’ ο Ιμπίσεβιτς σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πλάτενχαρτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βόσνιος φορ έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Λουκεμπάκιο και αυτός αυτή τη φορά δε λάθεψε, «γράφοντας» το 2-0.

Στο 60’ ο Κούνια ανέβασε το δείκτη του σκορ με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 77’ ο Μπαγιατά έβαλε το… κερασάκι σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Στα αξιοσημείωτα πως η Χέρτα παίρνει δύο σερί νίκες με 3+ γκολ διαφορά για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Με τη νίκη η ομάδα του Λαμπαντία ανέβηκε στην 10η θέση και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου παρέμεινε στην 12η θέση και στο +7 από τις επικίνδυνες θέσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.