Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγκαλιά με τον τίτλο η Μπάγερν, πέρασε και από το «Βεστφαλεν» (highlihts)

Αγκαλιά με τον τίτλο η Μπάγερν, πέρασε και από το «Βεστφαλεν» (highlihts)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/5/2020 21:35
Η Μπάγερν Μονάχου με ένα υπέροχο γκολ του Κίμιχ στο 43' πήρε μία σημαντική νίκη με 1-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο. Κατώτεροι των περιστάσεων οι γηπεδούχοι που διαμαρτύρονται σωστά για ένα πέναλτι που δεν τους καταλογίστηκε στο 58'.

Αγκαλιά με τον όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα της βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου η οποία με σκόρερ τον Κίμιχ έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό (0-1) από την έδρα της Ντόρτμουντ και αύξησε τη διαφορά στους επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 1' ο Χάαλαντ πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Νόιερ, με τον Μπόατενγκ ωστόσο να βγάζει εύκολα τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Οι Βαυαροί στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 19' όταν ο Γκνάμπρι πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τον Πίστσεκ να απομακρύνει σώζοντας την ομάδα του. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία και τελικά να ανοίγουν το σκορ με ένα υπέροχο τελείωμα του Κίμιχ. Ο Γερμανός μέσος είδε εκτός θέσης τον Μπούρκι και με ένα φανταστικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 43'.

Ο Λουσιέν Φαβρ προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα, με τους Σάντσο και Τσαν να παίρνουν τη θέση των Μπραντ και Ντιλέινι, αλλά τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι παίκτες του έμοιαζαν αποσυντονισμένοι, με τον Μπούρκι στο 54' να πραγματοποιεί φοβερή απόκρουση στο σουτ του Γκορέτσκα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Χάαλαντ βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ, με τον Μπόατενγκ που βρισκόταν πεσμένος να διώχνει με τον αγκώνα σε κόρνερ. Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν πήγε καν στο VAR σε μία περίπτωση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Νορβηγός φορ λίγο αργότερα στάθηκε άτυχος καθώς αποχώρησε τραυματίας με τον ξεχασμένο από τον Φαβρ, Μάριο Γκέτσε να παίρνει τη θέση του. Οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία τους καλή στιγμή στο 81' με ένα σουτ του Νταχούντ που έδιωξε εντυπωσιακά ο Νόιερ, πριν έρθει ο Λεβαντόφκσι στο 83' και σημαδέψει το αριστερό δοκάρι του Μπούρκι.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν παράπονα από τη διαιτησία, σε ακόμη ένα καθοριστικό παιχνίδι ωστόσο δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση. Από την άλλη οι Βαυαροί έπαιξαν για άλλη μία φορά όσο χρειαζόταν,βρήκαν ένα υπέροχο γκολ χάρη στην ποδοσφαιρική ευφυΐα του Κίμιχ και πλέον είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν ακόμη ένα πρωτάθλημα.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.