Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κατρακυλάει» η Σάλκε (video)

«Κατρακυλάει» η Σάλκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2020 00:09
Συνεχίζει να κατρακυλάει στη βαθμολογία η Σάλκε, η οποία αν και προηγήθηκε μέσα στο Ντίσελντορφ, γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Φορτούνα και έμεινε χωρίς νίκη για 10 σερί παιχνίδια. Δείτε τα highlights.

Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για την Σάλκε, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές, ώσπου στο 53’ η Σάλκε άνοιξε το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι του ΜακΚένι έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Οι «βασιλικοί μπλε» δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα τους, αφού στο 63’ ο Χένιξ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά ,παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Ζούμπερ στο απευθείας φάουλ του Στέγκερ. Η Φορτούνα συνέχισε να πιέζει και στο 68’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά του Κάραμαν.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Σάλκε δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και μάλιστα στις καθυστερήσεις χρειάστηκε την επέμβαση του Κένι στη γραμμή σε σουτ του Σκρτσίμπσκι για να αποφύγει ένα τρίτο τέρμα.

Οι «βασιλικοί μπλε» αγνοούν τη νίκη από τις 17 Ιανουαρίου, τρέχοντας αρνητικό σερί 10 αγώνων χωρίς νίκη (0-4-6) και βρίσκονται πλέον στο -5 από την εξάδα. Από την άλλη η Φορτούνα πήρε νίκη-«χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή, πλησιάζοντας στο -1 την 15η Μάιντζ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.