Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάβος: «Μπήκαμε άνευροι στο παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε» (video)

Χάβος: «Μπήκαμε άνευροι στο παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2020 22:45
Ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τη Λαμία, στάθηκε στο τρόπο που μπήκε η ομάδα του στο πρώτο μέρος και στο γεγονός πως παρότι ισορρόπησε στην επανάληψη δε βρήκε λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Λαμίας. «Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε» τόνισε ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τενχικού του Παναιτωλικού στην ΕΡΤ μετά την ήττα με 2-0 στη Λαμία:

«Η Λαμία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, ήταν πιο δυνατή στις μονομαχίες. Μπήκαμε άνευροι στο παιχνίδι, χάσαμε όλες τις δεύτερες μπάλες και στην πρώτη μπάλα είχαμε πρόβλημα στις μακρινές και διαγώνιες φάσεις. Το κυριότερο ήταν ότι δεν μπήκαμε με το πάθος που έπρεπε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, παίξαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία της Λαμίας. Νομίζω όταν στο 77’ από ένα ατομικό λάθος, ένα γλίστρημα του Λουσέρο δέχεσαι το δεύτερο γκολ τα πράγματα γίνανε πολύ δύσκολα».

Για το αν τον απασχολεί ο βαθμός ετοιμότητας: «Όλες οι ομάδες ανησυχούν γι’ αυτό το πράγμα. Δουλέψαμε και δουλεύουμε, έχουμε άλλα έξι παιχνίδια και είναι σημαντικό να αντιδράσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πρέπει να βλέπουμε διαφορετικά το κάθε παιχνίδι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.