Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε την 7η θέση» (video)

Μάντζιος: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε την 7η θέση» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2020 22:53
Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη καλή διαχείριση της ομάδας του ήταν ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού. Ο ίδιος τόνισε πως με τους τρεις βαθμούς η ομάδα απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μπορεί να τερματίσει στην 7η (1η στα πλει-άουτ).

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λαμίας μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού (2-0):

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι επιθετικά. Κάναμε το γκολ, είχαμε και δύο ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο περισσότερο την μπάλα την είχε στα πόδια του ο Παναιτωλικός, όμως όσο το σκορ ήταν στο 1-0 δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Βρήκαμε το δεύτερο γκολ και μετά έγινε διαχείριση. Βλέπουμε ότι ακόμα είναι το πρώτο παιχνίδι, τα παιδιά πρέπει να αποκτήσουν ρυθμό. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτερα στον τομέα αυτό».

Για το αν σκέφτεται μετά τη σημερινή νίκη να δοκιμάσει περισσότερους παίκτες στα εναπομείναντα παιχνίδια: «Θεωρώ πως με τη σημερινή νίκη η υπόθεση που έχει να κάνει με τις ομάδες που βρίσκονται προς τα κάτω απομακρύνεται. Θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την 7η θέση. Νομίζω θα έχουμε διπλό στόχο. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και συγχρόνως να δοκιμάζουμε νέα πρόσωπα».

Για το αν κάνει πλάνα για τη νέα χρονιά: «Να τελειώσει η φετινή χρονιά, να πάνε όλα καλά και θα δούμε τη συνέχεια».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.