Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από το Ηράκλειο και ανέβηκε 2η η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από το Ηράκλειο και ανέβηκε 2η η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2020 21:16
Η ΑΕΚ με γκολ των Λιβάγια (42’) και Βέρντε (65’) πέρασε με 2-0 από την έδρα του ΌΦΗ και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας με +2 από τον ΠΑΟΚ.

Την πρώτη της νίκη στα πλει-οφ που της επέτρεψε να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση πήρε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει ουσιαστικά και έφτασε στη νίκη με 2-0 που την έφερε στο +2 από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η «Ένωση» ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά τους παίκτες του ΌΦΗ και είχαν καλές στιγμές με Μάνταλο και Ολιβέιρα για να ανοίξουν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι και η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 42’. Ο Λόπες έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λιβάγια με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 0-1. Ο ΌΦΗ θα μπορούσε να απαντήσει στο 45’, με τον Φιγκεϊρέδο να επιχειρεί δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα. Αυτή ήταν και η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο η «Ένωση» μπήκε δυνατά, δημιούργησε ορισμένες καλές προϋποθέσεις για γκολ και τελικά το πέτυχε στο 65’ με όμορφη ενέργεια του Βέρντε. Ο Ιταλός πέρασε με ντρίπλα τον Κοροβέση, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ «έγραψε» το 0-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον ΌΦΗ και διαφύλαξαν χωρίς μεγάλα προβλήματα το υπέρ τους σκορ. Ένα σουτ του Στάικου στο 85’ που απομάκρυνε ο Μπάρκας και ακόμα ένα από τον Νέιρα στις καθυστερήσεις που έκοψε με προβολή ο Μπακάκης, ήταν οι μοναδικές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, που γνώρισαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.