Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρωταθλήτρια για 8η διαδοχική χρονιά η Μπάγερν (video)

Μπουντεσλίγκα: Πρωταθλήτρια για 8η διαδοχική χρονιά η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2020 23:38
Η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Βέρντερ στη Βρέμη και έγραψε ιστορία, κατακτώντας και μαθηματικά το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα στην Γερμανία. Το νικητήριο γκολ σημείωσε (ποιος άλλος;) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 31 γκολ στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 8η σερί χρονιά και 30η συνολικά στέφθηκε η Μπάγερν μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας. Οι Βαυαροί, «σφράγισαν» και μαθηματικά τον τίτλο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, ξεφεύγοντας με +10 από την 2η Ντόρτμουντ (με παιχνίδι περισσότερο). Επόμενος στόχος για την ομάδα του Φλικ είναι η κατάκτηση του νταμπλ στον τελικό της 4ης Ιουλίου κόντρα στην Λεβερκούζεν, ενώ φυσικά η ομάδα συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα του αγώνα, η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Βέρντερ, αλλά στο 43’ ο Λεβαντόφσκι έδωσε τη λύση. Ο Πολωνός φορ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, κοντρόλαρε άψογα και εκτέλεσε στην κίνηση, κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν το 31ο γκολ του Λεβαντόφσκι στην φετινή Μπουντεσλίγκα, κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ορισμένες καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο 78’ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντέιβις. Μάλιστα στο 90’ ο Νόιερ πραγματοποίησε πολύ μεγάλη επέμβαση με το ένα χέρι σε κοντινή κεφαλιά του Οσάκο και κράτησε το 1-0 έως το φινάλε.

Αυτό είναι το 29ο πρωτάθλημα της Μπάγερν από την ίδρυση της Μπουντεσλίγκα το 1963, έχοντας ένα περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες ομάδες μαζί (28).

Όσον αφορά την Βέρντερ, η ομάδα της Βρέμης παρέμεινε στην προτελευταία θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία με την 16η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.