Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα η κλήρωση του επόμενου Champions League

Στην Αθήνα η κλήρωση του επόμενου Champions League

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/6/2020 15:24
Η νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ξεκινήσει από την Αθήνα, καθώς όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση η κλήρωση του Champions League, του Europa League αλλά και η τελετή για τα βραβεία της τρέχουσας σεζόν θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

Η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA ήταν ομόφωνη και τον προσεχή Οκτώβριο θα διεξαχθούν οι κληρώσεις αλλά και το Gala στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη καθώς στην πρωτεύουσα της Ελλάδας θα βρεθούν πολλά μεγάλα αστέρια διεθνούς φήμης, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης:

«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, τα βραβεία της UEFA και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη 'Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.